domingo, 6 de junio de 2010

Jornada Completa!! :)

I per fi la Gran Jornada de Cloenda.
A les 9 del matí ja estàvem preparades per rebre als nens i nenes. Els últims retocs i les últimes indicacions i a esperar...
Quan han començat a arribar els autocars hem vist que tot començava. Nens, nens i més nens.Moment per repartir colors, sentar grups, explicar a les mestres la nostra planificació.
Després d'esmorzars, fotos i discurs, a més d'improvitzacions per petits problemes que anaven sorgint, vam començar totes les activitats.
Els nens i nenes estaven molt motivats i alhora impressionats perquè estaven a la Universitat, l'escola dels grans.
El matí va passar rapidíssim i amb molta calor!! Els companys i companyes que organitzaven les activitats van donar el 100% i per aquest motiu tot va sortir molt bé!!!
Després de fer tots els jocs, ens vam trobar una gran rotllana improvitzada al mig de la plaça i....TOTS A BALLAR!!!!


Per acabar, un bon dinar al Palau de les Heures i cap a casa.
Estic realment molt contenta de com va anar tota la jornada. Crec que vam saber actuar com a bones mestres i vam saber resoldre els problemes, improvitzar i controlar en tot moment.
Va ser una experiència inoblidable. El vincle que al llarg de tots aquests mesos s'ha anat creant entre els nens i nenes i nosaltres es va veure clar durant tot el dia ja que nosaltres, un cop més, érem un mestre més.

També ha estat una experiència molt enriquidora. Gràcies a aquesta activitat hem pogut aplicar molts dels continguts que hem treballat al llarg de l'assignatura com : la planificació, no només d'una activitat concreta sinó també de tot un seguit d'activitats coordinades; la coordinació i el treball en equip, ja que hem treballat els tres grups junts i encara que una persona no s'encarregués d'una cosa, si allà es necessitava ajuda, doncs hi anava, a més el fet de treballar totes per un mateix objectiu, fa que compartim també totes les emocions i que haguéssim arribat amb encara més motivació i amb més ganes de donar-ho tot perquè al final del dia tot sortís a la perfecció.

Em va fer llàstima que tot acabés, encara que espero que de cara al curs vinent ens tornin a donar l'oporunitat de participar en un projecte tant interessant i enriquidor com aquest.

No hay comentarios:

Publicar un comentario