lunes, 31 de mayo de 2010

Última sessió de mestres

Avui hem fet l'última sessió de mestres i per fer un tancament més especial l'hem fet al Palau de les Heures. Allà ens hem reunit totes amb les mestres de les escoles on hem fet el projecte i per separat hem anat comentant els aspectes que més ens havien agradat, els més interessants i propostes de millora. Després hem hagut d'escriure-ho tot en els pètals de les flors que el dia abans havíem retallat.
Jo he anat a Can Fabra i avui han vingut la Merche i la Nieves. Elles ens han demanat en tot moment les nostres opinions sobre tot el temps que hem passat a l'escola i així poder-ho transmetre als altres professors.
Hem arribat a la conclusió que ha sigut una experiència meravellosa i beneficiosa. No tothom té l'oportunitat des de primer curs d'introduir-se en una escola i veure i participar en les seves activitats. A més, en el nostre cas, ens han tractar com una mestra més i ens han fet sentir que formàvem part de l'equip de l'escola.
Els nens ens han "adoptat" també i potser sí que els primers dies era extrany per ells veure "les noies de la Universitat", però després ja s'havien acostumat a nosaltres i ens feien sentir molt còmodes.
Espero que de cara a l'any vinent els alumnes de primer també puguin participar del projecte i que nosaltres a segon poguéssim continuar! :)
Després de compartir opinions entre totes hem tornat a reunir-nos amb tots els grups i hem posat en comú les nostres floretes i una papallona!

En tot moment ens han estat gravant per poder fer un recull de tot el projecte i deixar constància que realment funciona!

No hay comentarios:

Publicar un comentario